WAT GEVEN HANDELAREN IN JE BUURT ZOAL WEG

Alle items

Zazu

Zazu is het resultaat van een droom. En van de ambitie om van deze wereld een betere leef-plek te maken. Met Zazu creëren we nieuwe mogelijkheden: 

Door kwaliteitsvolle spullen die hun dienst bij de één hebben bewezen, door te geven aan de volgende gebruiker. Zo creëer je rust en ruimte in huis én draag je bij aan een beter leefmilieu.

Om voor bijna geen geld materiële wensen te vervullen: stevige tuinmeubelen, een vintage handtas, een authentiek houten bed, een handige opbergkast, een leuk zetelbed voor op je kot, een zoomlens voor op je camera, een warme babyslaapzak, … Doneer €1 via SMS of via een Zazu Credit en het is van jou!

Om lokale handelaars in the picture te zetten: de warme bakker, de groenteboer op de hoek, de creatieve naaister, de handige doe-het-zelver, … met een leuke aanbieding nodigen ze je uit om van hun aanbod te komen proeven.

We gaan zelfs nog een stapje verder! We creëren tal van groeikansen voor jongeren. Met de opbrengst van Zazu daagt SoF (Spirit of Freedom, onze internationale ngo) jonge mensen uit om eigen-wijs en ondernemend in het leven te staan. SoF gelooft in dromen. In dromen waarmaken. En we geloven in jongeren. In jongeren die hun dromen waarmaken.

Bij SoF doen jongeren kennis op én ervaring. En dat terwijl ze volop plezier be-leven. Grote woorden zoals persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap worden zo in het dagelijkse leven gebracht en winnen des te meer aan betekenis.

Lees meer…

Ondernemen

Ondernemen is een manier van in het leven staan. Het gaat over je eigen keuzes maken en daar de volle verantwoordelijkheid voor dragen. Ondernemen is steeds een beetje avontuur: het is je weg zoeken, iets nieuws proberen met vallen en weer opstaan, het is ten volle genieten van het leven.

Lees meer…

Educatie

SoF gelooft dat persoonlijke ontwikkeling een onderdeel van educatie is en een meerwaarde betekent voor iedréén die zijn dromen wil realiseren.  Persoonlijke ontwikkeling betekent ook ervaring opdoen en plezier maken!

Lees meer…